Opleiding ondernemersvaardigheden

In deze brancheopleiding leer je over diverse ondernemersvaardigheden, onder andere door middel van het maken van een portfolio.

Toegekende accreditatiepunten: 25

Cursisten met een geldig AOV-diploma,waarin personeel en organisatie is meegenomen, krijgen vrijstelling voor dit onderdeel op basis van de vrijstellingenlijst die op 31 augustus 2011 door het Platform Branchediploma Voetverzorging is vastgesteld.

Tijdsduur van de opleiding

Deze brancheopleiding duurt 6 dagdelen, welke allemaal op maandagavond worden gegeven. De les begint om 18.45 uur en eindigt om 21.30 uur.

U kunt deze opleiding, samen met specialistische technieken en risicovoet in één schooljaar volgen, maar u kunt ook uw eigen tempo aanhouden (de onderdelen zijn los te volgen).

Cursusdagen

  • maandag 22 januari 2018,
  • maandag 5 februari 2018,
  • maandag 19 februari 2018,
  • maandag 5 maart 2018,
  • maandag 19 maart 2018 en
  • maandag 9 april 2018

Kosten

  • lesgeld € 385,00
  • leerboeken € 50,00
  • examengeld ca. € 160,00. Dit is het totaal bedrag voor het assessment portfolio ondernemersvaardigheden en het gebruik van de digitale omgeving van het examenorgaan TCI.

 

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Opleiding ondernemersvaardigheden downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Opleiding ondernemersvaardigheden downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier