Opleiding specialistische technieken

In de brancheopleiding Specialistische Technieken leer je alles over nagelbeugeltechnieken, nagelcorrecties, drukvrij leggen en het maken van orthesen.

Toegekende accreditatiepunten: 25

Tijdsduur van de opleiding

De brancheopleiding duurt 10 dagdelen, welke zowel in de ochtend als in de middag op zaterdag worden gegeven.

De ochtendles op zaterdag begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur, de middagles op zaterdag begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

U kunt deze opleiding, samen met risicovoet en ondernemersvaardigheden in één schooljaar volgen, maar u kunt ook uw eigen tempo aanhouden (de onderdelen zijn los te volgen).

Cursusdagen

Nieuwe lesdata schooljaar 2017-2018

Groep 1  

 • zaterdag 13 januari 2018 : Nagelbeugels ('s ochtends); Nagelcorrecties ('s middags) 
 • zaterdag 27 januari 2018 : Nagelbeugels ('s ochtends); Nagelcorrecties ('s middags) 
 • zaterdag 17 februari 2018 : Orthesen en Anti-druktechnieken (‘s ochtends) 
 • zaterdag 10 maart 2018 : Orthesen en Anti-druktechnieken ('s ochtends en 's middags) 
 • zaterdag 24 maart 2018 : Modellenles ('s middags) 
 • zaterdag 21 april 2018 : Modellenles ('s ochtends) 
 • zaterdag 26 mei 2018 : Modellenles ('s middags)

Kosten

 • lesgeld € 550,00
 • leerboeken € 120,00
 • examengeld theorie ca. € 58,00 (1 theorie examen)
 • examengeld praktijk ca. € 135,00 (1 praktijkexamen met 4 onderdelen)

De totale kosten zijn exclusief de kosten van de door u aan te schaffen materialen. U dient rekening te houden met een praktijk pakketprijs van ca. € 350,00.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Opleiding specialistische technieken downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Opleiding specialistische technieken downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier