Cursus french pedicure

Als dadelijk de eerste zonnestralen doorbreken, dan worden de laarzen opgeborgen. De open schoenen en teenslippers komen weer tevoorschijn. Niet alleen de vingernagels, maar ook de teennagels verdienen het er mooi uit te zien. Je ziet het steeds meer de french pedicure. Het ziet er geweldig uit.
In deze cursus wordt de techniek aangeleerd van eenvoudige, maar mooi verzorgde teennagels. Een prima aanvulling op uw opleiding. De behandeling wordt uitgevoerd op een gezonde nagelplaat (niet op een schimmelnagel of een beschadigde nagel). 

Tijdsduur van de opleiding

De cursus bestaat uit een dagdeel die op zaterdag wordt gegeven. De les start om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur.

Cursusdagen

Zaterdag 24 maart 2018

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 55,00.

Bijkomende kosten

  • Pakket inclusief UV-lamp + timer € 160,00 of pakket inclusief LED-lamp + timer € 175,00
  • Pakket zonder UV-lamp € 115,00
  • Wij werken met de kwaliteit nagelstyling producten van Young Nails.
  • Met het aangeschafte pakket kunt u ca. 50 behandelingen geven.

Graag op het inschrijfformulier aangeven of je kiest voor het pakket met of zonder UV-lamp.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus french pedicure downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus french pedicure downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier