Cursus been- en voetmassage

Wil je je als pedicure verder specialiseren? Denk dan aan been- en voetmassage. Als aanvulling op de gebruikelijke voetverzorging is dit een ontspannende, afvoerende massage van het onderbeen en de voet. Ook een voetpeeling en een voetmasker komen aan de orde.

Toegekende accreditatiepunten: 5

Tijdsduur van de opleiding

De cursus bestaat uit drie dagdelen. De lessen beginnen om 9.30 uur en eindigen om 12.30 uur.

Cursusdagen

  • zaterdag 2 september,
  • zaterdag 9 september en
  • zaterdag 16 september 2017

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 142,50.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus been- en voetmassage downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus been- en voetmassage downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier