Cursus harsen van onderbenen

Steeds meer pedicures hebben naast hun voetbehandelingen ook veel vraag naar het harsen van de onderbenen. Tijdens deze cursus leer je het harsen van de onderbenen inclusief de knie. Het harsen leer je met gebruikmaking van een harspistool.

Tijdsduur van de opleiding

De cursus bestaat uit twee dagdelen die worden gegeven op zaterdag. De lessen beginnen om 9.30 uur en eindigen om 11.00 uur.

Cursusdagen

  • zaterdag 16 juni en
  • zaterdag 30 juni 2018

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 55,00.

Bijkomende kosten
Kosten voor het harspakket bedragen € 65,00 inclusief BTW. Het pakket bestaat uit 1 harspistool, 3 vullingen, 1 pak harsstrips en afterwax. Het aanschaffen van het pakket is niet verplicht, eventueel kunt u uw eigen harsspullen meenemen om de cursus te kunnen volgen.


Graag op het inschrijfformulier aankruisen indien u een harspakket aan wilt schaffen of zelf harsspullen van thuis meeneemt.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus harsen van onderbenen downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus harsen van onderbenen downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier