Cursus drukpuntmassage en aromatherapie

Wil je op een veilige manier de basisprincipes van drukpuntmassages en aromatherapie in je praktijk toepassen? Dan is deze vervolgopleiding een ideale opstap. Deze cursus is bedoeld voor diegenen, die reeds de basisopleiding schoonheidsverzorging hebben afgerond.

Inhoud van de opleiding

  • Achtergrond en werking van essentiële oliën, hydrolaten, vette plantenoliën en andere basisproducten die nodig kunnen zijn bij aromatherapie
  • Praktisch werken met aromatherapie en het zelf ervaren/voelen
  • Achtergrond en werking van drukpuntmassage
  • Demonstratie en aanleren van een cosmetische drukpuntmassage voor het gezicht

 

Tijdsduur van de opleiding

De cursus Drukpuntmassage en aromatherapie duurt twee dagen. De theorieles begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. De praktijkles begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

Cursusdagen

  • zaterdag 14 april en
  • zaterdag 21 april 2018

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 250,00, hetgeen in twee termijnen betaald kunnen worden:

  • € 125,00 vooruit
  • € 125,00 uiterlijk op de eerste les

De deelnamekosten zijn inclusief een basispakket aromatherapie (5 essentiële oliën, 2 basisoliën, maatbekertje, flesje en het boekje "Aromatherapie in de schoonheidsverzorging"). Handdoeken en dergelijke dient u zelf mee te brengen.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus drukpuntmassage en aromatherapie downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus drukpuntmassage en aromatherapie downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier