Cursus anti-stressmassage

Door middel van diverse massagetechnieken leert u uw klant een volledige ontspanning te geven. Deze massage werkt tevens zeer effectief bij hoofdpijnklachten.

Tijdsduur van de opleiding

De cursus duurt 1 dagdeel en wordt op zaterdag gegeven van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Na afloop van de cursus wordt u een schoolcertificaat uitgereikt.

Cursusdagen

  • zaterdag 2 december 2017

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 55,00.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus anti-stressmassage downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus anti-stressmassage downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier