Proefles opleiding schoonheidsverzorging

Speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding schoonheidsspecialist, maar graag wat meer willen weten over de lessen/opleiding, organiseert Instituut Dangremond op donderdagavond 8 september 2016 een proefles.
Tijdens deze les maakt u kennis met een aantal onderdelen van de opleiding.
In deze les wordt, net als de aanleerlessen tijdens de opleiding, op elkaar gewerkt, zodat u ook kunt ervaren hoe een behandeling aanvoelt.
Dus u hoeft geen model mee te nemen.

De les begint om 18.45 uur en eindigt 22.15 uur.
De kosten van deze les bedragen € 30,00. Indien u zich inschrijft voor een opleiding bij ons instituut, dan wordt dit bedrag verrekend met de onderwijsbijdrage.

Als bijlage vindt u een inschrijfformulier voor deze proefles.
Wij kunnen deze les door laten gaan bij minimaal 6 deelnemers.
Het maximum aantal deelnemers is 12.
Uiterste inschrijfdatum is maandag 5 september 2016.
De bevestiging van deze proefles sturen wij u per email toe.

Bij annulering van de proefles vanaf 4 werkdagen voor de les begint berekenen wij de bijdrage als annuleringskosten.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Proefles opleiding schoonheidsverzorging downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Proefles opleiding schoonheidsverzorging downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier