Cursus Hammam ritual

De cursus HAMMAM rituals is een hammambehandeling voor de kleinere, maar ook de grotere praktijkruimte.

 

Tijdsduur van de opleiding

De cursus Hammam bestaat uit 1 dagdeel. De les wordt op vrijdag gegeven van 13.45 uur tot 16.45 uur. Na afloop van de cursus wordt u een schoolcertificaat uitgereikt.

Cursusdagen

  • vrijdag 3 november 2017

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 60,00.

De deelnamekosten zijn inclusief producten.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Cursus Hammam ritual downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Cursus Hammam ritual downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier