Oriëntaalse voetmassage en aromatherapie

Een oriëntaalse voetmassage is een combinatie van oosterse en westerse massagetechnieken, zowel manueel als met een massagestokje.

De cursus oriëntaalse voetmassage en aromatherapie is bedoeld voor diegenen die reeds de basisopleiding pedicure of schoonheidsverzorging (bijna) hebben afgerond en die op een veilige manier de basisprincipes van de oriëntaalse voetmassage en aromatherapie in de praktijk willen toepassen.

Tijdsduur van de opleiding

De cursus ORIËNTAALSE VOETMASSAGE EN AROMATHERAPIE  bestaat uit 2 dagdelen.

De les wordt gegeven op vrijdag van 13.45 uur tot 16.45 uur. Na afloop van de cursus wordt u een schoolcertificaat uitgereikt.

Cursusdagen

  • vrijdag 29 september en
  • vrijdag 6 oktober 2017.

Kosten

De deelnamekosten bedragen 125,00.

De deelnamekosten zijn inclusief de werkmaterialen.

Download E-brochure in pdf

Hier kunt u de brochure van Oriëntaalse voetmassage en aromatherapie downloaden. Om een bestand in pdf-formaat te kunnen openen, hebt u Adobe Reader nodig. Dit programma kan u gratis downloaden op de website van Adobe.

Na installatie zal uw browser, bij het aanklikken van een pdf-bestand, automatisch de reader opstarten, zodat u onmiddellijk het pdf-bestand kan raadplegen.

Download e-brochure

Download inschrijfformulier in pdf

Hier kun je het inschrijformulier voor de cursus Oriëntaalse voetmassage en aromatherapie downloaden. Print dit formulier uit en vul deze volledig en duidelijk in, zodat misverstanden worden voorkomen. Let ook op onze annuleringsvoorwaarden. Voor al onze opleidingen en cursussen geldt een wettelijk bedenktermijn van 14 dagen (na inschrijving). Vergeet niet het formulier te ondertekenen. Indien je minderjarig bent, moet één van je ouders of je voogd ondertekenen. Bij inschrijving dien je de aanbetaling van € 15,00 over te maken op onze bankrekening. Het inschrijfgeld wordt verrekend met het cursusgeld. Na ontvangst van je formulier en betaling gaan wij over tot indeling en ontvang je van ons ca. twee weken voor aanvang van de cursus een bevestiging. Mocht de gekozen cursus op het moment dat wij je formulier ontvangen reeds zijn volgeboekt, dan nemen wij contact met je op.

Download inschrijformulier